Fesztivál

Derby és Divat Fesztivál

Kincsem Park
2019. június 28. (péntek) 13:00 - 2019. június 30. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

Kincsem Park
1101 Budapest, X. kerület Albertirsai út

Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye! A Kincsem Park idén is megrendezi a Derby és Divat Fesztivált, ahol három napon három szakág legjobbjai csapnak össze a versenyek versenyében! A Derby szó minden zsoké, hajtó és tréner álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.


Mintha csak ma lett volna… Emlékeztek Esti Fény tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Láttátok Veronica Fling győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottatok a Kincsem Park – Agár Derbyben aratott Booksy győzelemről? Részt vettetek az ország legnagyobb kalapversenyében a Kincsem Parkban?


Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem voltatok tavaly a Derbyn, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba 2019. június 28. és 30. között a Derby és Divat Fesztiválra! 


Öltözz elegánsan és gyere kalapban!


Szombaton és vasárnap a legszebb és legtökéletesebb kalapokat és öltözéket díjazzák egy-egy fantasztikus ajándékkal. (Az ajándékokat a készlet erejéig tudják biztosítani.)


 

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás