Fesztivál

Diákolimpia Fesztivál

Helyszín:

Debrecen

Információ:

A Magyar Diáksport Szövetség és a Diákolimpia versenysorozat idén a 30 éves jubileumát ünnepli, és össszevont, 6 sportágat magába foglaló döntőt szervez Debrecenben június 21-24. között.

A szerdai megnyitón hatalmas siker fogadta Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász buzdító szavait, akinek címei között természetesen a Diákolimpia? bajnoki cím is megtalálható. Lólengés bajnokunk emlékeztette az ifjú sportolókat, hogy a kitartás és választott sportáguk szeretete bármeddig elrepítheti őket, csak higgyenek álmaikban, és élvezzék a sportolás, a versenyek minden pillanatát.

A június 24-én zajló nagyszabású záróesemény, a Diákolimpia Fesztivál minden korosztálynak felhőtlen kikapcsolódást ígér: számos sportág települ ki a Főnix Csarnokhoz, és ezek kipróbálása mellett a látogatók neves sportolókkal és vloggerekkel is találkozhatnak. A programsorozatot a Children of Distance együttes esti koncertje koronázza meg.

Program:
8:00 - 13:00: Kézilabda döntők a Főnix Csarnokban
10:00 - 18:00: Fesztivál Falu a parkolóban
19:00: Hivatalos Diákolimpia záróesemény és díjátadó a Főnix Csarnokban
20:00: Children of Distance koncert a Főnix Csarnokban

A Fesztivál Falu programja (ingyenes):
Sportági bemutatók: streetball, kézilabda, tenisz, atlétika, teqball, sportlövészet, karate, stb.
Tombold ki magad: "Be strong" kondipark, ugrálóvár, trambulin, falmászás
Mérd meg a fittségedet: NETFIT fittségmérés
Ismerkedj meg a Játssz TE IS! játékokkal: TE IS, a Magyar Diáksport Szövetség társadalmi befogadás és önkéntesség programja
Idézd fel a múltat: sporttörténeti kiállítás
Táplálkozz helyesen: sportdietetikai tanácsadás a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége szakértőivel
Gondolj a jövőre is: Greenpromo környezettudatosságra nevelés
Kóstold meg a támogatók termékeit!
Találkozz, játssz, kérj autogramot, fotózkodj Kiss Évával, a magyar válogatott kézilabda kapusával és Dombi Tibor labdarúgóval és vloggerekkel (FollowAnna, Csecse Attila, I Have No Idea Hungary).

Figyelem! A Children of Distance koncertre a belépés ingyenes, de a Fesztivál Falu programjaiban való részvételhez kötött. Keresd az információs pultnál a pecsétgyűjtő lapot, és gyűjts össze legalább 5 pecsétet a Fesztivál Faluban, amelyet beválthatsz egy koncert karszalagra.

Helyszín: Főnix Csarnok és parkolója (Debrecen, Kassai út 28.)

Vélemény: