Fesztivál

együtt PLACC a Frankel Leó utcában

Frankel Leó utcai Placc
2019. július 25. (csütörtök) 16:00 - 22:00
Ingyenes

Helyszín:

Frankel Leó utcai Placc
1027 Budapest, Frankel Leó utca, Margit krt. - Bem József tér közti szakasz

Együtt az utca!


Első alkalommal debütál a Frankel Leó utcában, egy közösségi összefogást példázó piknik, az “együtt PLACC”. Az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói összefogva a Placc közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel együtt, egy délután-esti nyüzsgő programra invitál, és lát vendégül mindenkit.


Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége, amely kutya-, ember- és családbarát programokkal, és nyitottsággal várja azokat, akik egy kicsit együtt akarnak lenni.


A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-levelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.


A Placc Közösségi vásár pedig kutyás tematikával is várja a piknikezőket az utca különböző szakaszain, helyein, ezzel teret, ismertséget nyújtva a kerületi kiállítóknak is, tervezőknek, dizájnereknek, és portékáiknak. Emellett utcaművészekkel is kiegészül.


Az EB OVO Egyesület tagjai pedig mindezt úgy teszik kutyabaráttá, hogy oda a kutyások és nem kutyások is szívesen érkezzenek.