Fesztivál

ELMARAD Kerekdomb Fesztivál 2019

Tállya
2019. szeptember 12. (csütörtök) 08:00 - 2019. szeptember 15. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

Tállya
3907 Tállya,

A Művészetek Völgyéhez hasonlóan az ország keleti, észak-keleti régiójában honosítottak meg egy olyan összművészeti fesztivált, ami hiánypótló rendezvényként látogatókat, érdeklődőket tud hozni a hegyaljai régióba és felpezsdíti a tállyai vérkeringést. Tállya múltjával, rejtett emlékeivel és páratlan boraival tökéletes és nagyon szerethető helyszín. Minden évben igyekszenek  megteremteni azt az összművészeti kavalkádot, ami a hazai művészvilág és kistelepülések rejtett értékeinek kivételes kölcsönhatásával ad maradandó élményt, és hoz létre új kötődéseket látogatóknak és helybelieknek egyaránt.


Minőségi kulturális, zenei, turisztikai és borélmény. Összművészeti fesztivál Tállya templomaiban, udvarain, nemesi kúriáin, dűlőin és parasztházaiban.


A Kerekdomb Fesztivál újonnan induló sátrazóhellyel várja látogatóit! A tállyai Promenádon összesen 100 sátorhely keresi lelkes gazdáját. Sátrazhatsz egyedül, vagy akár párban is! Annak érdekében, hogy minél többen részesülhessenek a fesztivál ideje alatt a szolgáltatás örömeiben, a Kerekdomb csapata „a két fő egy sátor” elhelyezést támogatja.


Ha párban érkezel, 1.500 Ft/fő/éj áron vásárolhatod meg sátorjegyedet. Amennyiben mégis inkább egyedül sátraznál, sátorhelyedet 2.500 Ft/fő/éj áron válthatod meg. A vizesblokk használatát minden sátrazó igénybe veheti. 


FRISS!!:


Az elmúlt időszak sokaknak hozott bizonytalanságot, sok mindent kellett átalakítani és újratervezni, hogy a rendezvény anyagi biztonságát megtartsák. Bár a végsőkig próbálkoztak, hogy előteremtsék a 2019-es Kerekdomb Fesztivál anyagi feltételeit, az idei eseményt nem tudják megtartani. A szervezők nehezen hozták meg a döntést, de folytatják a munkát és azon lesznek, hogy 2020-ra újult erővel visszatérhessenek! 


 


 

A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje