Fesztivál

Első Ünnepi Könyvvásár

Petőfi Irodalmi Múzeum
2019. november 22. (péntek) - 2019. december 15.

Helyszín:

Petőfi Irodalmi Múzeum
1053 Budapest, V. kerület Károlyi Mihály utca 16.

Könyvet adnál karácsonyra? Az Első Ünnepi Könyvvásáron megveheted a szezon legsikeresebb újdonságait – akár 30% kedvezménnyel!


Több mint 500 cím közül választhatod ki a tökéletes ajándékot. Bödőcs Tibor és Kőhalmi Zoltán; Kepes András és Gárdos Péter; Bálint György és Bánó András; Náray Tamás; Koltai Róbert; Karafiáth Orsolya; Dolák-Saly Róbert; Farkasházi Réka és a Tintanyúl; Péterfy Gergely és Péterfy-Novák Éva; Mautner Zsófi és Váncsa István; Böjte Csaba és Boldizsár Ildikó; Simon Márton és Varró Dániel; Szentesi Éva és Babarczy Eszter; Szécsi Noémi és Cserna-Szabó András, Szabó T. Anna és Szőcs Géza – ők ott lesznek az Első Ünnepi Könyvvásáron. És persze ott lesznek Margaret Atwood Booker-díjas új regénye, a Testamentumok vagy Elena Ferrante Nápolyi regényei, sőt, a Grincs is felbukkanhat, talán az idén sem tudja ellopni a karácsonyt...


Ne maradj le november 22. és december 15. között az Első Ünnepi Könyvvásáron, ahol a Libri Könyvkiadó, a Helikon Kiadó, a Jelenkor Kiadó, a Park Könyvkiadó, a Kolibri Kiadó, a Kalligram, a Scolar és a Jaffa Kiadó könyvújdonságaival, diafilmekkel, beszélgetésekkel, felolvasással, családi programokkal, étel- és italkülönlegességekkel, na meg jelentős kedvezményekkel várnak minden olvasót.

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!