Fesztivál

Fórum Fesztivál

Budapest Jazz Club
2021. június 26. (szombat) 17:30
Ár: 5000 Ft, támogatói jegy: 10000 Ft

Helyszín:

Budapest Jazz Club
1136 Budapest, XIII. kerület Hollán Ernő utca 7.

A Fórum színházi közösség nyolcadik éve tart felnőtteknek szóló színjátszó foglalkozásokat és közösségépítő eseményeket. Az alkalmazott színházat, mint művészeti eszközt használják önkifejezésre és a személyiség fejlesztésére.


A Fórum Zárt csoportokban közel egy évig dolgoznak együtt 8-15 fővel heti három órában, ami idő alatt létrehoznak egy színházi előadást a csoport által kiválasztott témában és tartalommal. Idén a #sohasemkéső című előadást mutatják be, amely az újrakezdés témáját járja körbe.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk a zártkörű bulira is ahol belekóstolhatnak milyen a tréningeink hangulata, majd kötetlen formában együtt táncolhatunk az este végéig.


A kapunyitás 17:30-kor történik, az első előadás 18:00-tól 19:00-ig tart, a második előadás pedig 19:30-tól 21:00-ig tart. A zártkörű buli pedig 21 óra után kezdődik.


Szereplők: Csirik Márton, Halmos Dániel, Horváth Tamás, Kisgyörgy Nikoletta, Nyéky Miklós, Fabien Snauwart, Wollner Mátyás, Zsák Tamás


Trénerek: Kardos Szása, Viczay Zsuzsa


A Fórum improvizációs csoport megmutatja, mi jut eszükbe hirtelen - a rögtönzött jelenetek, történetek váratlan fordulatait a színészek sem tudják, hisz minden ott és akkor születik meg a színpadon!


Szereplők: Bálint Nóra, Botka Ákos, Frigyik Aldó, Huszka Levente, Metál Ádám, Nagy Nikolett, Patócs Viktória, Sági Soma, Tóth Zsuzsanna, Viczay Zsuzsa


Zenész: Verbényi Zoltán


Trénerek: Csizmadia Ildikó, Montvai Hanna


A jeggyel rendelkezők megtekinthetik mindkét előadást, valamint a zártkörű bulira is hivatalosak.


A klub látogatásához személyi és oltási igazolvány szükséges, valamint a Budapest Jazz Club területén - kivéve étel- és italfogyasztás közben az asztaloknál ülve - továbbra is kötelező a maszkviselés! 18 éven aluli vendég csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhat a klub területén. A vendégek biztonsága érdekében a személyzetnek kötelező a maszk viselete, és kötelesek ellenőrizni a védettséget igazoló dokumentumokat.