Fesztivál

Fülesbagoly Tehetségkutatók 2023

Nagyerdei Víztorony
Kobuci Kert
Zenepavilon, Keszthely
Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ
2023. május 07. (vasárnap) 12:00 - 2023. szeptember 17. (vasárnap) 20:00

Helyszín:

Nagyerdei Víztorony
4032 Debrecen, Pallagi út 7.
Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1
Zenepavilon, Keszthely
8360 Keszthely, Balaton part
Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ
2462 Martonvásár, Emlékezés tere 2

Minden eddiginél nagyobb volumenű lesz a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat 2023-ban ?A bejáratott helyszínek - a debreceni Nagyerdei Víztorony, a budapesti Kobuci és a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ - mellé csatlakozott a keszthelyi Zenepavilon is, így idén akár négy különböző helyszínen mérettethetik meg magukat magyarországi és határon túli könnyűzenei formációk. Ebben az évadban tíz fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni - köztük a Szigetre, a SZIN-re, a Campus Fesztiválra, valamint a Művészetek Völgyére -, és a további extra nyeremények sora végeláthatatlan. A tavalyi évhez hasonlóan 2023-ban is kiemelt média támogatóként vesz részt a sorozatban a Petőfi Rádió, melynek köszönhetően értékes megjelenési lehetőségekhez juthatnak a nyertesek.
A részletekért kövesd a Fülesbagoly blogot és social felületeit, hamarosan érkeznek az egyes állomásokhoz tartozó Facebook események is, ahol minden fontos részletről és tudnivalóról értesülhetsz.

Jelentkezz most és növeld az esélyeid, jelentkezz akár mind a négy fordulóra egyszerre! Minél több helyre nevezel, annál nagyobb kedvezmény jár a nevezési díjból. Részletek

Ajánlók és kritikák:

  • 2023. március 21.: Fülesbagoly 2023 Négy Fülesbagoly Tehetségkutató lesz idén, tíz fesztiválon is zenélhetnek a...