Fesztivál

Gardenexpo 2020

Elmarad
Papp László Budapest Sportaréna
2020. március 27. (péntek) 10:00 - 2020. március 29. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

A Gardenexpo – akárcsak egy kert – minden évben megújul. De ez csak az egyik ok a sok ezerből, amiért nem lehet megunni és kihagyni, ezért csalogat egyre több látogatót magához évről-évre, mert nincs hozzá fogható hazánkban.
Ismerd meg a legújabb kerti bútorokat, kertépítési trendeket, medencéket, árnyékolókat és kerti gépeket és sütögetőket! Három teljes nap a kertek bűvöletében, izgalmas programokkal és imádnivaló nyereményekkel fűszerezve. Kihagyhatatlan!


Indítsd velük a tavaszt 2020-ban is! A kertednek ezer arca lehet, rajtad múlik, mit hozol ki belőle! A Gardenexpón feltérképezheted a kerti életmód márkák legjavát, kipróbálhatod a legújabb termékeket és elmerülhetsz a legfrissebb trendekben, az ingyenes tanácsadások alkalmával pedig szakszerű válaszokat kaphatsz kérdéseidre. A kertépítéshez szükséges eszközök mellett kerti bútorok, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, grillek, kültéri világítás, medencék, szaunák, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak 2020. március 27-29. között a Budapest Arénában. Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, szeretnéd saját kertedben megélni a legszebb pillanatokat, vagy csak szenvedélyes kertimádóként kutatod a legjobb trükköket és tanácsokat, ott a helyed!