Fesztivál

GasztroPLACC Extra

Lovagi Tornák Tere
2020. július 10. (péntek) 18:00 - 2020. augusztus 15.
Ingyenes

Helyszín:

Lovagi Tornák Tere
3534 Miskolc, Tapolcarét utca

Határon túli ételek és gluténmentes finomságok is várják a GasztroPLACC Extra sorozat nyitóestéjén a vendégeket. Miskolc közkedvelt eseménysorozata idén festői környezetbe költözött: a Diósgyőri vár melletti Vásártéren kínálják majd ínyencségeiket a régió élvonalbeli éttermei és kiváló borászai. Kulináris élvezetek és felhőtlen hangulat várja mindazokat, akik július 10-én este hat óra és éjfél között megkezdik az ízutazást!
A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából határon túli finomságokat is kóstolhatnak a Gasztroplacc Extra péntek esti alkalmain.


Az esemény könnyed nyár esti kikapcsolódást kínál a gasztronómia és a finom borok szerelmeseinek, bemutatkozási lehetőséget teremt a régió élvonalbeli éttermeinek, kiváló borászainak, helyi művészeinek.  Alkalmat ad a nagy beszélgetésekre, családi és baráti találkozókra. A Diósgyőri vár ezeken a napokon meghosszabbítja nyitvatartását. 18:00-21:00 között kedvezményes sétajegyet válthatnak a vendégek. A rendezvény család- és kutyabarát. A legkisebbeket baba-mama szobával, a gyerekeket játszósarokkal, a négylábú kedvenceket pedig frissítővel várják.