Fesztivál

Gerilla Gourmet Kulináris Rock & Roll 2019 Szeged

Széchenyi tér - Újszegedi liget
2019. április 12. (péntek) 17:00 - 2019. április 14. (vasárnap) 23:59

Helyszín:


6700 Szeged, Széchenyi tér

Gourmet életérzés mindenkinek – csúcsminőségű alapanyagokból készült ételek, extravagáns ízek, street food orgia és interaktív gerilla-látványkonyha Magyarország és Szeged elsőszámú chef-jeivel.


Minden eddiginél brutálisabb és változatosabb street food különítmény, extravagáns food truck-okkal, a fedélzetükön Magyarország legjobb utcai szakácsaival! Nálunk továbbra sincs E betű, nincsenek egészség-romboló vackok, szintetikus hazugságok. Igazi ételek, háztáji alapanyagokból, mesterien elkészítve!
Kraft beer kánaán, szenzációs kézműves borokkal és pálinkákkal megfűszerezve!
Interaktív látványkonyha, ahol kishazánk No 1. sztárséfjeitől tanulhatod el a gourmet konyha fogásait! Szeretnél részt venni benne? Ne légy szégyenlős, csak írj nekünk és már repítünk is a full extrás gasztro-műhellyé varázsolt színpadra!
Újra Szegeden: Gourmet Piac! Szeretnéd megtudni, milyen alapanyagokból dolgoznak a legjobb chef-ek? Szeretnél betárazni a legzúzósabb chili-szószokból vagy zsákmányolnál egy kis szarvasgombát? A rendezvény Gourmet Piac szekciójában már-már baráti áron szerezheted be a gourmet konyha alapanyagait!


 


Talán az ország legnagyobb streetfood kánaánja, minden olyan dologgal, amit eddig csak a TV-ben láthattatok vagy a YouTube-on. Bepöccentjük a Foodtruck-okat is, és semmi olyan élet-lélek pusztító dolog nem lesz, ami miatt foghatnátok a fejeteket. Itt minden az lesz, aminek látszik. A hús hús, a zöldség zöldség, nem lesz E-lemezgetés!


⚫ Hogy az ipari mennyiségű kaját lelehessen valamivel öblíteni az ország legkomolyabb kraftbeer sör kínálata, kézműves borok és parádés pálinkák várnak Benneteket a helyszínen. 


⚫ Biztosan sokan gondoltatok arra, hogy mennyire tuti lenne megtanulni és elsajátítani egy-két galaxis romboló ötletet. Ebben is segíteni fogunk, hiszen Magyarország non plus ultra séfei fogják átadni tudásukat az interaktív látványkonyha keretein belül, és felgyújtják azokat a bizonyos ízlelőbimbókat. 


És a legfontosabb:


...itt nem lesz mellébeszélés, azt eszed , amit látsz
...itt nem lesz műanyag, abban max tároljuk a kaját
...itt Szeged a Gasztro fővárosa elhozza nektek a valódi ételeket, kérdések nélkül