Fesztivál

Gyerek-és ifjúsági Film Pitch Fórum

Elmarad

Helyszín:

Millenáris (Gyerek- (b)irodalom a Nemzeti Táncszínház épületében)
1024 Budapest, II. kerület Kis Rókus utca 16-20.

A Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál nyitó napján filmes szakmai programokat szervezünk gyerek-és ifjúsági filmek iránt érdeklődő forgatókönyvíróknak, rendezőknek, producereknek, animációs szakembereknek, filmes tanulóknak.
A szakmai program két részből áll!


A Mese a vászonra - Író+Filmes találkozó azoknak szól, akiknek még nincs ötletük forgatókönyvre, de szeretnének filmet készíteni a fiatal közönség számára! Itt megismerhetitek a legnagyobb könyvkiadók által ajánlott, legnépszerűbb hazai gyerekkönyvek történeteit,amiket maguk az írók fognak prezentálni, majd egy speed dating keretében rögtön indulhat az együttműködés filmes adaptációs céllal. Az eseményre regisztrálóknak kiküldjük előre a fellépő írók neveit és könyvük rövid összefoglalóját, hogy előre tudjanak foglalni időpontot a speed datingre.
Az eseményre itt tudsz regisztrálni: https://forms.gle/ZNrZ9qgcWHSEeLoX8


Ezt követi az első Gyerek-és Ifjúsági Film Pitch Fórum, ahová azon forgatókönyvírók, kreatív gondolkozók jelentkezését várjuk, akiknek már van forgatókönyv ötletük, és szeretnének szakmai partnereket, producert, rendezőt találni filmtervükhöz, illetve pénzdíjat nyerni a forgatókönyvük továbbfejlesztésére.
Részletekért kattints ide: http://kidfilmfestival.hu/gyerek-es-ifjusagi-film-pitch-forum/