Fesztivál

Gyereknap a Hatszín Teátrumban

Hatszín Teátrum
2018. május 26. (szombat) 09:00 - 14:00
Ár: Ingyenes
Ingyenes

Helyszín:


1066 Budapest, Jókai utca 6.

Gyereknapi programokkal várja a családokat május 26-án a Hatszín Teátrum. Az ingyenes nap programkínálatában egészen reggel kilenctől délután három óráig találhatnak kulturális programokat kicsik és nagyok. Az előcsarnokban lufihajtogató bohóc, csillámtetoválás és arcfestés, korlátozott számban cicabáb készítés és más kézműves programok várják az érdeklődőket. A BOOKR Kids jóvoltából mesetableteket is kipróbálhatnak a gyerekek. 


Reggel kilenctől a Manócska Társulat előadását lehet megtekinteni, Kerekítő manó és a pókhálófüggöny címmel. Majd 10 órától Barna Zsombor vásári bábjátékára várják az érdeklődőket, amelyben Vitéz László menyecskét keres.


A gyerekdalok mestere és a kicsik kulturális szórakoztatásának ikonikus alakja, Gryllus Vilmos is fellép ezen a napon a Hatszínben, koncertje 11 órakor kezdődik. Déltől a Mese Tv mindenkinek, fél egytől pedig Németh Luca bábművész Terka mesék című előadása folytatja a programot. 


A Móra Könyvkiadó, a Mese.tv és a Hatszín Teátrum nyereményei is várják azokat a gyerekeket, akik Horváth Lili interaktív foglalkozásán vesznek majd részt 13 órától. 13:30-kor pedig a Coincidance Táncszínház Széttáncolt cipellők című előadásából láthatnak részleteket a gyerekek és felnőttek.   


Kérdezz a Rossmann Védőnőjétől egész nap! Akiknek betegséggel, étkezéssel vagy alvással kapcsolatban lenne kérdése, Gellérthegyiné Edit a Rossmann Védőnője szívesen segít a kisbabákat, vagy gyermeket érintő kérdésekben. Sőt, bébiételt és bio termékeket is lehet kóstolni a helyszínen.


Programok:
9:00 Kerekítő manó és a pókhálófüggöny - a Manócska Társulat előadása
10:00 Vitéz László menyecskét keres - Barna Zsombor vásári bábjátéka
11:00 Gryllus Vilmos koncert
12:00 Mese TV mindenkinek
12:30 Terka mesék - Németh Luca bábművész előadása
13:00 Horváth Lili interaktív játéka - a Móra Könyvkiadó és a Hatszín Teátrum nyereményeivel
13:30 Széttáncolt cipellők egyveleg - a Coincidance Táncszínház produkciója

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22. 15:30, MÜPA

Jegyvásárlás