Fesztivál

Hangjegy Művészeti Fesztivál - Nyári Színház

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
2021. július 13. (kedd) 20:30 - 2021. augusztus 23. (hétfő) 23:00

Helyszín:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
2100 Gödöllő, Páter Károly u.1.

A Hangjegy Színház missziója, hogy a magyar kultúra, ezen belül is kiemelten a színházi élet, de a további előadó-művészeti ágak sikeréhez is járuljon hozzá minőségi, nívós programjaival és azokat minden korosztályhoz és társadalmi réteghez eljuttassa – különös tekintettel a gyermekekre, fiatalokra és családokra.


Közös felelősség, hogy korunk mediatizált világában, amelyben a művészet szerepe is folyamatos változásokon megy keresztül (és felerősödik rekreációs funkciója), a magyar kultúra értékteremtő és értékmegtartó funkcióját megőrizzük - hogy színház, tánc, valamint zenei művészetünk a társadalmilag is érzékeny, felelős és igényes szórakoztatás platformja legyen. Ebben a szellemben szervezi és bővíti folyamatosan a Hangjegy Színház előadó-művészeti szakmai repertoárját és biztosítja országos kiterjedésű szakmai működését a közfeladat ellátásai sorában.


A menedzsment a színházat és az előadó-művészet más ágait is innovatív módon és eszközökkel szeretné közelebb vinni – elsősorban a gyermekekhez és fiatalokhoz. A különböző életkori szakaszokban járó ifjak feleleveníthetik, megtanulhatják, hogy idősebbként milyen fontos szerepe van a példamutatásnak, a segítségnyújtásnak, a megfelelő helyzetfelismerésnek és cselekvésnek, míg a kisebbek a támogató környezet mellett a való világ kicsinyített, hierarchikus rendszerében gyakorolhatják az alkalmazkodást és az önállóságot.


A repertoár nyári színházi előadások szervezésével és bemutatásával is bővül.