Fesztivál

HMB - Hódítsuk meg Budapestet! - 2019

Szent István tér
Gellért-hegy
Budapest
Deák Ferenc tér
2019. május 18. (szombat) 18:00 - 2019. szeptember 14. (szombat) 22:00
Ingyenes

Helyszín:

Szent István tér
1051 Budapest, Szent István tér
Gellért-hegy
1111 Budapest, XI. kerület
Budapest
1000 Budapest,
Deák Ferenc tér
1051 Budapest, Deák Ferenc tér

Az első eseményeiket a szervezők Szabadság hídon tartották, a zeneszeretet jegyében. A Szabadság híd lezárása után, Budapest új Margitszigete, Kopaszi-gátja, Római-partja lett. Egy olyan közösségi terület, ahol az emberek szívesen töltik a szabadidejüket, piknikeznek, táncolnak, zenélnek, barátkoznak vagy csak jó magyarhoz méltóan egy üveg borral kiülnek a hídra és csodálják a várost.
Ezt a békés, kellemes légkört szerették volna megtartani és színesíteni, néhány akusztikus bandával, majd egy kicsit felpörgetni a történéseket, és maradandót alkotni, bulizni Budapest egyik legszebb hídján.


Soul funky zene és chill a Bazilikánál, Hősök terén?
Rock&Roll a Szabadság szobornál, Deák téren?
Esetleg MadCity minőségű, masszív techno, tűzzsonglőrökkel, profi táncosokkal?
IGEN! Méghozzá a várost mesekönyvvé színező naplementékben várnak titeket idén 5+1 helyszínen, hogy egy kis fényt vigyenek a hétköznapokba! + 1 jó hír! Idén nem kell málhazsákokkal hozni a szeszt, SHARE, a jótékony ser-rel karöltve, sörért cserébe, adományozni tudtok az Elveszett Állatok Alapítvány javára!


Mi az alapvető üzenetük?
A Hódítsuk meg Budapestet! egy békés demonstráció-sorozat a BRIDGE szervezésében, az egyéni felelősségvállalás, vitakultúra , környezettudatosság és kapcsolódó témakörökben. Cél: társadalmi reformot, élhetőbb, biztonságosabb, produktívabb, tisztább várost szeretnének, pártpolitikától, vallástól függetlenül!