Fesztivál

Holi Color Szeged 2019 - The Biggest Color Party

Holi Color Szeged
2019. július 05. (péntek) 18:00 - 2019. július 06. (szombat) 01:00

Helyszín:

Holi Color Szeged
6726 Szeged, Alsó kikötő sor

A holi fesztivál India legnépszerűbb ünnepsége, ahol a vidámság, szeretet és a színek kerülnek középpontba. A szabadság és egyenlőség jegyében zajló fesztivál különlegessége, hogy egy hatalmas bulival közvetíti üzenetét az emberek felé, akik élretre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak!


Az első HOLI Color Party Magyarország egyik legnagyobb minifesztiváljaként robbant be 2015-ben a köztudatba Szegeden, ahol azóta minden évben megrendezésre kerül a legszínesebb buli!


A Holi Color Party különböző fesztiválokon és gólyatáborokban lesz jelen a 2017-es évtől kezdődően, ahol több 10.000 vendég lesz szemtanúja a nyár legszínesebb bulijának! A fesztiválokon az erre külön kialakított COLOR SHOP-ban lesz lehetőség vásárolni eredeti Holi csomagokat! A termékek 100%-ban növényi alapanyagokból készülnek és több mint 1000 éve használják Indiában. Európában minden egészségügyi igazolással rendelkezik. Bőrbarát és nem okoz allergiát. Az itt forgalmazott holi porok nem gyúlékonyak és nem robbanékonyak!


UV COLOR PARTY ROADSHOW
Ősszel és tavasszal is különböző turnék keretein belül, az UV Color Party-val járják végig az országot, valamint a Vajdaságot. Ezeknek a buliknak a különlegessége, az UV ágyúk és különböző díszelemek, valamint az UV arcfestés és világító partikiegészítők.


 

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás