Fesztivál

Hú!Svét extrákkal 2019

Palkonya
2019. április 27. (szombat) 12:00 - 2019. április 28. (vasárnap) 17:00

Helyszín:

Palkonya
7771 Palkonya,

Ahogyan egy jó vendég, mi is kicsit telhetetlenek vagyunk. Egy rendezvénybe sűrítünk három programot: a húsvétot, a Stílusos Vidéki Éttermiséget és a Palkonya Nyitva programot, valamint ezer más dolgot, művészeteket, érzéseket. Rendezvényünk tele van lüktetéssel, impulzusokkal, melyeket a finom ételek, a csodás borok, a jó társaság, és Palkonya varázsa ad. Ötödik alkalommal várjuk az érdeklődőket!


Extrák. Jól csengő fogalom, melyet szívesen hallunk az élet bármely területén. Palkonya április 26-28-án ötödik alkalommal rendezi meg Hú!Svét programját, de ezúttal minden téren – helyszínek, vendégek, fellépők – különlegességgel szolgál. Az ok pedig egyszerű: mindig lehet és kell is jobban csinálni! Idén tehát EXTRÁKkal kínálja a település rendezvényét, 14 helyszínen, gálavacsorával, workshopokkal, művészeti kiállításokkal, Tóth Vera Quartet élő koncerttel.
Az év és a régió egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik, már csak azért is, mert a „Stílusos Vidéki Éttermiség” (27-én) és a „Palkonya nyitva” (28-án) találkozik egy különleges rendezvény keretén belül, ami számos érdekes és élvezetes területet egyesít. Itt nem kell választani a gasztronómiai különlegességek, az igényes zene, az esti buli vagy a képzőművészet között. A cukrászdák – Pataki Cukrászda, Mihályi Patisserie, Czukorborsó - melyek édes süteményeiért érdemes egy kicsit az élvezetek oltárán bűnözni örömöt lopnak a
lelkünkbe, miközben csodás ízekkel gazdagítanak minket. Éttermek képviselői jönnek az ország számos pontjáról, Esztergomtól kezdve Vácon át Győrig, hogy ételkülönlegességeikkel is garantálják a Hú!Svét rendezvény extra megnevezését. És persze borok, borok minden mennyiségben, illatban és ízben, a Villányi Borvidék és Palkonya neves borászaitól (Bock, Gere Attila, Vylyan, Sauska, Németh és Németh, Haraszti, Zsirai és Hárságyi). Az idei évben vidéki sztár séfek által készített exkluzív vacsorával és vidéki ebédel is várják az érdeklődőket.
Újdonság a Villányi liget, a Pavilon Palkonya és a Vaj bisztró. Lehet elmélkedni a Győri Art Piknik programjain, és tombolni az After partyn. Választani viszont nem kell, mert az extrák megnevezés tényleg azt jelenti, hogy különleges minőségű ételek, italok, programok várják az érdeklődőket. És ez még csak az ötödik rendezvény, mi lesz jövőre?