Fesztivál

I. Csokoládé és Édesség Fesztivál

Helyszín:

Első alkalommal rendeznek Csokoládé és Édesség Fesztivált Tatán! Kézműves csokoládék, ínycsiklandó édességek, bemutatók, ingyenes gyerek programok, ingyenes játszóház, tombola várja a kedves látogatókat 2018. március 17-18. között a Tatai Új Sportcsarnokban.

A Komárom-Esztergom megyei Tatán egy olyan rendezvény megszervezésén munkálkodnak a rendezők, melynek minden édesség rajongó nagyon fog örülni. Nagy volumenű ünnepség készülődik, hiszen a csokoládé és édesség kapja a főszerepet ezen az új, kulináris rendezvényen.
Aki szereti a minőségi édességeket, a finom csokoládékat, annak mindenképp érdemes ellátogatnia a Tatai eseményre, hiszen itt olyan finomságok kerülnek bemutatásra, melyeket minden édesség mellett voksoló szívesen kóstolna, s lesz is lehetősége, ha kilátogat a legújabb rendezvényre.

A márciusi hétvége, csak a finomságokról fog szólni, melynek a Városi Sportcsarnok ad otthont. Kézműves termékek bőséges kínálatából válogathat az édesszájú vendég. Kísérő programokkal megfűszerezett rendezvényre bárki ellátogathat. A gyermekeket játszóház és különféle foglalkozások várnak. Több meglepetésre is számíthat a vendég, többek között tombolasorsolás is.


A belépés 8 év alatt ingyenes.


Helyszín: Güntner Aréna Tata

Linkek:

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás