Fesztivál

I. Jótékonysági Sütés - Főzés Újlipótvárosban

Szent István park
2018. december 02. (vasárnap) 07:00 - 15:00

Helyszín:

Szent István park
1137 Budapest, XIII. kerület Szent István park

Újlipótvárosinak lenni jó dolog. Segíteni a gyengéknek, az elesetteknek, a rászorulóknak meg végképp az. A legjobb pedig, ha sokan, mi Újlipótvárosi Szülők és Barátaik úgy gondoljuk, hogy tudunk segíteni másokon. Erről szól ez az eseményünk is.

Segíteni azoknak, akiket mostanában leginkább üldöznek. A rászorulóknak.

Hisszük, hogy egy picit mi is tudunk adni nekik. Ezért több mint százan fogtunk össze, és a 2018. évi XIII. kerületi Partnerkártyára kapott önkormányzati 2 ezer forintos utalványunkat, illetve sokunk magánadományát közösen arra használjuk, hogy az ünnepi időszak első vasárnapján közösen főzzünk egyet. Az ebédre és a tucatnyi desszertre, süteményre meghívunk mindenkit, akik "megvásárolva" a "menüt", a legrászorulóbb, gyermeküket otthon ápoló 13. kerületi családokat támogatják majd. Idén őket, jövőre remélhetőleg másokat.

Ezen a napon csatlakozunk a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Női Programjához is, és adományokat gyűjtünk azért is, hogy a hajléktalan édesanyák, nők meg tudják ajándékozni gyermekeiket, szeretteiket.

Kérünk, hogy csatlakozz hozzánk, segíts velünk te is! Figyeld az esemény híreit, minden fontos dologgal jelenkezünk.

LEGYEN EGY PICIT MÁS AZ IDEI ÜNNEPÜNK! A JOBBNÁL IS JOBB! AZTÁN MAJD A TÖBBI IS.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás