Fesztivál

I. Magyar Hastánc Konferencia

Helyszín:

Budapest

Információ:

Az I. Magyar Hastánc Konferenciát azért szervezik, hogy aki igazán komolyan érdeklődik a műfaj iránt, - legyen az táncos, vagy oktató ? bepillantást nyerhessen néhány nagyon fontos kulisszatitokba.
Nem titkolt célja azonban az is, hogy a hazai hastánc élet szereplőit összefogja.

A konferencia előadói olyan hastáncművészek és oktatók lesznek, akik az általuk előadott témában rengeteg tapasztalattal és ismerettel rendelkeznek, így nyugodtan nevezhetjük őket hiteles forrásnak.

A hazai hastáncéletre sajnos napjainkban igencsak jellemző, hogy kellő tapasztalat és ismeret nélküli táncosok és oktatók lépnek fel illetve tanítanak. Míg előbbi a hastánc megítélése szempontjából, utóbbi viszont már egészségügyi szempontból is veszélyes. A konferencia többek közt kellő információt szeretne átadni annak kapcsán is, hogy milyen tudásra célszerű és kell szert tenni, hogy valaki elmondhassa, komolyan és igényesen műveli, oktatja ezt a táncot.

A konferencián való részvétel ingyenes. Mivel azonban a terem befogadóképessége limitált lesz, aki biztosan szeretne menni, lelezze a következő e-mail címen: mhkonferencia@gmail.com

Minden komoly érdeklődőt várunk Szeretettel!

Szervezők:
Bartos Noémi
Báti Anita
Badr Gamar Niky
Gyenis Bogi
Hahn Celesztina
Joós Judit
Kecskeméti Anett
Németh Krisztina Amira
Silviarah Keletra
Selena
Szőke Mirjam
Varga Alexandra
Wittmann Viktória
Wollner Márta Shaba

Vélemény: