Fesztivál

II. Kőröshegyi Levendulafesztivál

Kőröshegyi levendulás
2019. június 14. (péntek) 09:00 - 2019. június 23. (vasárnap) 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Kőröshegyi levendulás
8617 Kőröshegy,

FŐSZEREPBEN A LEVENDULA
Látogass el ide, ha nyugodt, kellemes körülmények között szeretnél hatalmas levendulacsokrokat szüretelni a Balatonnal a háttérben! Ráadásul igazán "levendulás" programokkal és akusztikus gitárszóval is készülnek Nektek! Van kedvetek csatlakozni? :)


Kőröshegyen a levendulabokrok az égig érnek, közel 7 hektáron termesztenek levendulát! Annyi viráguk van, hogy sosem fogynak ki belőle, garantáltan jut mindenkinek! Neked is látnod kell, hogy elhidd!


A belépés a rendezvény ideje alatt INGYENES, aki levendulát szeretne szedni, több különböző méretű aratótáskába vagy kosár között válogathat!
A levendulaszüret egész júniusban és júliusban tart!


Levendulás kézműves termékek vására és a palántavásár keretében találtok minden szépet és jót, épp, mint a tulipánszüreten! :)


Szuper PROGRAMOK várhatók:
Kézműves foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek
Szappankészítő workshop - a tavalyi hatalmas érdeklődésre való tekintettel
Ingyenes bemutató a levendulatermesztés és levendulalepárlás titkairól
Gyönyörű élőzene, mely nem marad majd alul a látvány és az illatok mellett!
És persze a tavalyi kedvenc: LevendulaMánia közönségtalálkozó!


És ha már lesz minden, mi szem-szájnak ingere, hát arra buzdítanak, hozz magaddal egy plédet, heveredj le és élvezd a napsütést, jó időt, szépséges tájat és a csodás illatokat, a zenét, egyszóval, hogy egy kicsit kitörhetsz a mókuskerékből!


A rendezvény természetesen KUTYABARÁT, ahogy azt már megszokhattátok! Kutyusok a sorokon kívül pórázon, ölben a gazdaság területén bárhol sétálhatnak, és egy árnyékos pihenőt is kialakítanak részükre, ahol friss vízzel várják Őket! A levendulasorok közé azért ne vigyétek őket, mert ott nincs árnyék és akár rosszul is lehetnek a hőségben!


Levendulát a helyszínen vásárolt aratótáskába vagy kosárba lehet szedni! Több méret közül válogathattok, az áruk mérettől függően 1000 és 3500 forint között változik! Aratótáska vásárlása esetén NEM kell jegyet váltani! Az aratótáskák mérete a tavalyi évhez képest növekedett, az áruk azonban változatlan! :)