Fesztivál

II. Tavaszköszöntő Fesztivál

Városliget
2019. április 23. (kedd) 10:00 - 2019. április 24. (szerda) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

Városliget
1146 Budapest, XIV. kerület

HELLO TAVASZ!!!
Újra benépesül a Városliget  Tavaszköszöntő fesztivál családi- és gyerekprogramjaival. Mindenkit várnak a Vajdahunyad vár előtt kézműves kirakodóvásárral, vidámparkkal és hazai ízeket felsorakoztató gasztronómiai programokkal. Igyekeznek egy kellemes családi hétvégét összehozni nektek!


A kiváló ételek, italok, a vásári forgatag, a vidámpark, az ingyenes kézműves foglalkozások mellett számos olyan program lehetőség lesz, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek es nagyoknak. Szó szerint!!! Hogy miért?


A II. Tavaszköszöntő Fesztivál idén első alkalommal kiskutya örökbefogadó és adománygyűjtő napot is tart! Sok-sok fajtatiszta közkedvelt kiskutyának lesz lehetőség a segitségnyújtásra!!!! Yorki, csivava, tacskó, spániel, mopsz, szánhúzó kutyák. És ha nem tudod eldönteni, hogy kinek segíts a tetovált állatmentőkkel, egyszerre többeket is támogathatsz! 


De ez még nem minden! Az Rtl klub újonnan induló tehetségkutató műsora, minket választott és nálunk tartja válogatását a Kicsi Óriások című produkciójához.
Tehát nálunk akár még sztár is lehet a tehetséges gyerekekből!!!