Fesztivál

II. Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód Fesztivál

Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda
2019. augusztus 13. (kedd) 18:00 - 2019. augusztus 18. (vasárnap) 14:00

Helyszín:

Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda
5400 Mezőtúr, Fekete István út 1

A Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód fesztivál idén második alkalommal pezsdíti fel Mezőtúr városát; augusztus 14 és 18 között. A rendezvénynek Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatú helyszínt, ahol minden korosztály megtalálhatja a kikapcsolódást jelentő programot. A fesztivál másik nívós helyszíne pedig a festői környezetű Hercegasszony Birtokon várja a sportkedvelő közönséget, ahol a Holt-Körösben kialakított nem mindennapi vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések. A rendezvény hagyományai a Faragó Tamás  nevével fémjelzett Rose vízilabda kupára nyúlik vissza.
A túri Fesztivál 3 pillére épül, melyek garantálják a nem mindennapi hangulatot a kilátogatók számára. A rendezvény alappillér a sporté, hiszen ebben az évben a közel 50 vízilabda csapat (neves hazai klubok mellett idén is szép számmal köszönthetünk külföldi versenyzőket is) mellett strand futball és strand kézilabda torna is megrendezésre kerül. A sport mellett neves szakmai előadók, olimpiai bajnok sportolók tartanak felejthetetlen élménybeszámolókat, szakmai  előadásokat.
Az interaktív prezentációk mellett egy Expo keretein belül szakmai kiállítók is teret kapnak a fesztiválon, akik által még jobban tudatosíthatjuk az egészséges életmódba sorolandó ételeket, italokat, vitaminokat és egyéb preventív  fortélyokat.
Egy nyári fesztivál nem is lenne igazi élő zene és hűsítők nélkül. A négy napos Túri Fullánk Sport és Életmód fesztivál a szakmai programokon túl 2 színpadon, 2 zenei stílussal szórakoztatja majd a résztvevő közönséget. A nem hétköznapi eseményt kulináris élményforrások is színesítik.
Természetesen a gyerekek sem maradhatnak kis a jóból. Számukra a szervezők óriási légvárral, paintball pályával, kosárlabda pályával, népi játékokkal és a nyári hőségben kihagyhatatlan strandmedencékkel biztosítják a kikapcsolódást. Augusztus 14-18-ig a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást a mezőtúri strand területén