Fesztivál

III. Érintés Fesztivál

AUM Jógaközpont
2019. március 30. (szombat) 10:00 - 2019. március 31. (vasárnap) 22:00

Helyszín:


1085 Budapest, Stáhly u.13.

Az érintés alapvető szükségletünk, fejlesszük hát és beszéljünk róla együtt egy családias hangulatú fesztiválon!
Minden gyermek alapvető szükséglete, hogy szeretetteljes érintéseket kapjon. Számára az anya érintése szó szerint életfontosságú. És mivel minden felnőttben ott lakozik a gyermek, ezért mindannyiunk számára fontos az érintés. Közérzetünket alapvetően befolyásolja, hogy milyen gyakran, és milyen minőségű érintéseket kapunk, adunk, és az érintéseket mennyire tudjuk adni és elfogadni.
Amikor mások megérintenek minket – oly módon ahogy szeretjük – erősödik az összetartozás érzése, és kevésbé érezzük egyedül magunkat. Érintést igénylünk, amikor arra van szükségünk, hogy szeretve érezzük magunkat, illetve megnyugtatásra vágyunk. Ha megérintenek minket, fontosabbnak érezzük magunkat.
Vágyunk arra is, hogy mi érintsünk meg másokat, ezzel kimutatva, hogy törődünk velük, szeretjük őket és fontosak nekünk.
Az érintés természetesen nagymértékben kontextusfüggő: ugyanaz a gyengéd érintés jelenthet romantikus izgalmat, megnyugtatást, vagy fenyegető támadást a fogadó részére, attól függően, hogy a titkon szeretett nagy Ő-től, egy baráttól, vagy egy idegentől érkezik.
Modern, “nyugati” társadalmunkban az érintés háttérbe szorult. Társadalmi elvárások, szokások, hiedelmek, törvényi korlátozások, a technika előretörése egy pár azon tényezők közül, melyek negatívan befolyásolják az érintések minőségét, gyakoriságát és érzelmi töltetét, és ezáltal negatívan befolyásolják mindannyiunk közérzetét, fejlődését és kapcsolatait.
Azért, hogy előmozdítsuk társadalmunk fejlődését, ragaszkodnunk kell a fizikai érintéshez!
Mi, az Érintés Fesztivál szervezői, ezt az alapvetést tartjuk szem előtt, amikor olyan programokat kínálunk, melyek az őszinte, szeretetteljes fizikai érintésekre helyezik a hangsúlyt.

A MASSZÁZS kikapcsol, ellazít, megszabadít a fájdalomtól, gyógyít, ...
MÁRCIUS 30-31-én az Érintés Fesztiválon sokféle fajtáját, dimenzióját megtapasztalhatod, kipróbálhatod, mint a thai masszázs, a Lomi Lomi, a tantra masszázs vagy a MA-URI Bodywork. Ezen a 2 napos fesztiválon megismerkedhetsz különböző masszázs technikákkal, megtapasztalhatod a mozgásban rejlő önismereti lehetőségeket, és előadásokon tudhatod meg az érintés titkait…
Workshopok keretében fejlesztheted eddigi tudásod, laikusként pedig akár elsajátíthatsz néhány egyszerű és hatékony praktikát.