Fesztivál

IV. GÓLEM Fesztivál

Szalki-sziget
2021. augusztus 05. (csütörtök) 17:00 - 2021. augusztus 07. (szombat) 05:00

Helyszín:

Szalki-sziget
2400 Dunaújváros,

A tavalyi felejthetetlen együttlét után ismét összebújnak egy nagy közösségi fesztivál erejéig, hogy a pesti utcákon őrjöngő arcok kreativitása újra kirobbanhassék. Ugyanaz mint eddig, csak még jobban: móka, kacagás, hessz, pihi és pacsa, idén a dunaújvárosi Szalki-sziget vadregényes fái alatt. A lényeg: 2021. Augusztus 5. és 7. között idén is megrendezésre kerül ez az egészen egyedülálló rendezvény Dunaújvárosban, a mesés hangulatú Szalki-szigeten.
A Gólem idén is Magyarország és Európa minden tájáról származó fiatal, feltörekvő előadók és zenekarok tucatjait vonultatja majd fel, hogy majd húsz év múlva, nyugodt szívvel mondhassátok fejeiteket csóválva: bezzeg régen minden jobb volt.


A Gólem egy dedikáltan közösségi rendezvény, ezért erősen bátorítanak mindenkit, hogy legyen tevékeny részese! Mindennemű hozzájárulást, tárgyakban, alkotásokban, installációkban szívesen fogadnak és nagy örömmel adnak neki helyet. Amennyiben tartanál egy kézremegős dzsenga workshopot, köhögő jóga vagy egy bamba-szamba órát, netalántán anyósvicces stand-up comedyben vagy érdekelt, de még akkor is, ha simán csak egy zenei produkciód van egy-két EP-vel, komolyabb színpadi tapasztalat nélkül, írj nekik! A Gólem a hozzád hasonló fiatal tehetségek felkarolását és a nagyközönséggel való megismertetését tekinti elsőszámú feladatának.