Fesztivál

Jade Spirit Fesztivál 2019

Jade Beach
2019. július 11. (csütörtök) 12:00 - 2019. július 15. (hétfő) 12:00

Helyszín:


2336 Dunavarsány, 0146/58

2019-ben a Jade Spirit Fesztivál már 5 napos ünnepléssel vár Titeket a festői szépségű Jade Beachen.
Megnevezésben ugyan fesztivál vagyunk, azonban arra törekszünk, hogy az élményeitek megélésében az elvonulások hangulatát idézzük meg, ezért idén is garantáljuk, hogy egy meghitt és bensőséges fesztivál programban lehet részetek. Távol a város zajától egy olyan közösségben, ahol bátran teret engedhettek a bennetek élő szeretetnek.


A hétköznapi rohanás, a határidők, az újabb és újabb feladatok rengetegében komoly kihívást jelent emlékeztetni magunkat arra, hogy kik vagyunk valójában, és időt szakítani belső világunk ápolására.


Ha most ezeket a sorokat olvasod, bizonyára téged is foglalkoztat a létezés valódi oka és célja, amely szerényen bújik meg a mai stresszes, pénz- és élvhajhász életmód felszínes világa mögött.


Biztosan tettél már fel olyan kérdéseket, hogy: „Tényleg ez volna az élet értelme?” „Ez a dolgom? Számlákat fizetni, megfelelni, küszködni, hajtani mindig valamiért, túlélni mindent, hogy aztán egy szép napon úgyis meghaljak?”


Mi, akik a Jade Spirit Fesztivált megálmodtuk és életre hívtuk, úgy hisszük, hogy az élet lényege messze túlmutat a fent felsoroltakon. Hisszük, hogy minden igazi és valós válasz számunkra is elérhető. De vajon mi kell ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a valódi értékekhez?


A Jade Spirit Fesztivál átlátható programsora időt hagy arra, hogy a természet, a közösség ereje és szépsége megélhető és élvezhető legyen, hogy minden egyes program a test, a szellem és lélek hármasát táplálják.


A programkínálatunkat értéket képviselő előadók, a gyógyító és a belső folyamatainkat beindító zenei élmények, workshopok, jóga, tánc és vízi élmények teszik színessé.
Várunk, mert fontos vagy; várunk, mert egy csoda vagy. Várunk, mert együtt és egymásért tehetünk a legtöbbet világunkért, önmagunkért és az utánunk jövőkért.