Fesztivál

Kapuzárási Piknik Fesztivál 2019

Budapest Park
2019. szeptember 26. (csütörtök) 18:00 - 2019. szeptember 28. (szombat) 23:55
Ár: Early bird: 6499 Ft, Limitált elővét: 7999 Ft, Normál ár: 9499 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület Soroksári út 60.

Már nem is kérdés, hogy a Budapest Park szezonzárásához jár egy mini fesztivál is! A klub utolsó 3 napját összefogó Kapuzárási Piknik főszereplői 2019-ben a 30y, a Margaret Island és a Brains lesznek! 
Igen jó kis alternatív zenei bulit kaptok a Kapuzárási Piknik 2019 első koncertjén, ugyanis szeptember 26-án a 30y régi és új dalai csendülnek fel a klubban! A koncert (egyik) zenei fókuszában a csapat tavasz elején, Ki Az Akit Még Megölelnél címmel megjelent albuma áll, de természetesen lesz bőven merítés a pécsi zenekar teljes életművéből. Az estéhez két vendégzenekar is csatlakozik: a Carson Coma és az Árnyéknyúl hangolják majd rá a közönséget az idei Park-évad egyik utolsó estéjére. 


A Budapest Parkban zárja majd a jubileumának nyári szezonját a Margaret Island, mégpedig igen elegánsan, a szórakozóhely egyik utolsó koncertnapján intenek majd búcsút az évszaknak. A szeptember 27-i fellépés nem csak azért lesz különleges, mert a zenekar a jubileumi ötödik koncertévének legnagyobb önálló fellépését tarja majd itt, hanem mert 2019-ben ez lesz a csapat utolsó budapesti fellépése, így 2020 előtt már csak itt csíphetik el a csapatot a fővárosi rajongók!


Két óriási estét vésett be a Budapest Park krónikájának nyolcadik fejezetébe a Brains, amit még ebben a szezonban egy harmadik alkalommal is megfejel a hangulatgyáros csapat! A bulira - amit aligha kell már külön fényezni a zenekar intenzív koncertjeit ismerő közönségnek - a klub nyolcadik évadjának utolsó estéjén kerül majd sor szeptember 28-án, nem kevés extra húzással megspékelve. A csapat Park-pörgetése előtt JumoDaddy mutatja majd be az új albumát!