Fesztivál

KisEgér Fesztivál 2019.

Egri Kulturális és Művészeti Központ
2019. május 26. (vasárnap) 10:00 - 2019. június 02. (vasárnap) 16:00
Ingyenes

Helyszín:

Egri Kulturális és Művészeti Központ
3300 Eger, Bartók Béla tér 6.

Idén is különleges fesztiválra várnak mindenkit, hiszen a KisEgér Fesztivál május 26-június 2-ig ismét csodavilággá varázsolja Eger városát. 
EGER pár nap erejéig csodabirodalommá változik. A GYEREKNAPOT és az egy hétig tartó CIRKUSZMŰVÉSZETI fesztivált dús, pompás, izgalmas, kalandos ceremóniákkal, műsorokkal, komédiákkal, mulatságokkal, lélegzetelállító mutatványokkal - felejthetetlen élményekkel ünneplik!
Készülj fel! A KisEgér Fesztiválra nem léphet be csak úgy akárki fia! Át kell esni az Egérigézeten - kisegérré kell változnia minden gyerkőcnek! Ne tétovázz! Kitárja kapuit az EgérLand, hajrá, kapcsold turbóra a mancsocskákat - induljon a KALAND!


Első nap a városi gyereknap, élmény attrakciókkal, ügyességi- és interaktív játékokkal, különleges programokkal, tánccal, színházzal, sporttal, készségfejlesztő játékokkal, majd egy héten keresztül a cirkuszművészet különleges programjaira várják a kicsiket, nagyokat, szülőket, nagyszülőket. Lesz itt minden, ami a kis- és nagyegérkék kalandozásához és szórakozásához elengedhetetlen.