Fesztivál

KisEgér Fesztivál

Egri Kulturális és Művészeti Központ
2018. május 26. (szombat) 10:00 - 2018. június 03. (vasárnap) 23:59

Helyszín:


3300 Eger, Bartók Béla tér 6.

Májusban kerül sor a KisEgér Fesztiválra, melyet első alkalommal szervez az Egri Kulturális és Művészeti Központ. Az egy hétig tartó (május 26-tól június 3-ig) fesztivált Halász Judit „Csiribiri” koncertje nyitja, melyet másnap a gyereknap követ. A Városi Gyereknap ebben az évben IZGIland – Játékbirodalom nevet kapta, hiszen 10 és 16 óra között Jancsi és Juliska meseösvénye, élmény attrakciók, ügyességi- és interaktív játékok, zene, tánc, színház, sport, készségfejlesztő játékok, különleges programok várják kicsiket, nagyokat 0-99 éves korig.


Május 28-tól a fesztivál keretében különböző attrakciókra kerül sor a belvárosban. A hétfői napon 16.30-tól a Sebaj Színház előadásában tekinthetik meg Az égig érő paszuly című előadást.
Május 29-én a Harlekin Bábszínház flashmobja és előadása szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Május 30-án Sarkadi Bence, Magyarország egyetlen nemzetközi hírű marionett mestere bűvöli el a közönséget. Május 31-én Fabók Mancsi Bábszínháza mutatja be nekünk a Székelymenyecske meg az ördög történetét a Széchenyi utcán. Idén 25. alkalommal szervezi meg intézményünk a Gyermekbábosok Országos Fesztiválját, így a KisEgér Fesztiválnak is kiemelt művészeti ága a bábművészet. Június 1-től a gyermekbábosok versenye mellett Lénárt András bábművész előadása, The Biebers koncert és bábos felvonulás várja a szórakozni vágyókat. A fesztivál zárásaként június 3-án a Gárdonyi Géza Színházban a Honvéd Táncszínház mutatja be Csipkerózsika történetét.


Együttműködő partner a Harlekin Bábszínház.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22. 15:30, MÜPA

Jegyvásárlás