Fesztivál

Kolompos Családi Tábor

Helyszín:

Szerencs

Információ:

  • Időtartam:
    2017. június 26. (hétfő) egész nap - 2017. július 02. (vasárnap) 23:59
  • Web:
Egy teljes hét együtt, sülve-főve a Kolompos együttes tagjaival? Igen! Sok-sok zene, tánc, "Tipegő-topogó" a legkisebbeknek Benedek Krisztinával, "Kiscsikó tánctanoda" a nagyobbaknak? Igen!

Közös családi nyaralás egy gyönyörű városban, Szerencsen, a nagyobbak számára felemelő történelmi környezetben - a Rákóczi Várban? A kicsik számára ezer apró élménnyel, barátságokkal, "Várfestéssel", kézműveskedéssel, játékkal, esti diafilmvetítés Gyurival? Igen!

Minden család külön szobában, a kollégiumban, vagy a diákszállón, avagy a diákhotelben, s minden egymáshoz nagyon közel? Igen! Igazi gasztronómiai élménnyel, nagyon finom ételekkel, esti sütögetéssel - lapcsánka, lángos, kürtőskalács és husi? A felnőtteknek Tokaj-hegyaljai kóstolgatás a "seregélykergető" Gyula bácsi pincéjében? Igen!

Esti mulatságok, meghívott vendégek, közös énekek és énektanítások, jó időben pancsi a kismedencékben, titkos éjszakai mulatságok felnőtteknek - "Kis éji zene", nem titkos esti focimeccsek apáknak a villanyfényes, műfüves pályán - "Kis éji csontzene" - Igen!

Tábortűz és számháború, "Zenetanoda" és Kolompos Népzenei Fesztivál... Szerencsi csoki és wellness fürdő, uszoda és teniszpálya? Igen! És mindez körítve a helyi vendéglátók és városlakók kedvességével, szeretetével? Igen!

Azt mondjátok, hogy ennyi mindent nem lehet egy hétbe beletuszkolni, ennyi mindent nem lehet átélni... de igen! Aki nem hiszi, járjon utána!

Mennyibe kerül?
A Részvételi díj szállás- és tábordíjból illetve az étkezési díjból áll össze.

Szállásdíj és Tábordíj együtt:
Kollégiumban vagy a Diákszállón: 43.000 Ft/fő/hét
Rövidebb tartózkodás esetén: 8.000 Ft/fő/éj

Várbéli Diákhotelben: 57.000 Ft/fő/hét
Rövidebb tartózkodás esetén: 10.000 Ft/fő/éj
Az összegek egy főre értendők (gyermek vagy felnőtt). A szállásdíj nem tartalmazza az étkezés költségeit.

Étkezési díj:
Egész adag: 19.200 Ft/fő/hét
Fél adag: 12.850 Ft/fő/hét
A konyha sajnos csak egyféle menüt készít nekünk, így nem áll módunkban különleges étrend alapján más menüt biztosítani.

Kedvezmények:
Betöltött 2 éves korig a tábor ingyenes, amennyiben nem igényeltek a csemetének ágyat és étkezést!
Nagycsaládos kedvezmény: három, vagy több gyermek után - gyermekenként 5.500.-Ft teljes időtartamú tábori részvétel esetén.

Egynapos látogatói jegy váltása felnőtteknek és gyermekeknek egységesen, betöltött 2 éves kor felett: 5.500.- Ft/fő. Előzetes egyeztetés esetén étkezést is lehet rendelni + étkezési díjért, a nagycsaládos kedvezmény három vagy több gyermek után gyermekenként 550.-Ft/nap.

Vélemény: