Fesztivál

Kolorádó Fesztivál 2021

Kolorádó Fesztivál
2021. június 23. (szerda) 14:00 - 2021. június 26. (szombat) 23:00

Helyszín:

Kolorádó Fesztivál
2094 Nagykovácsi, Juliannamajor

Kolorádó egy szép, zöld és szabad fesztivál. Az, amit mindig is keres egy ilyen helyen az ember: minőséget a mennyiség helyett, törődést a csillogás helyett, szabadságot az elkerített VIP-részlegek helyett. Megtalálod a fesztivált Budapest és a természet határán, a budai dombok óvó vonulatai között. Egy olyan erdő közepén, ahol kicsit minden más: valahogy jobban működik a világ. 2021-ben újra bevehetitek az erdőt négy napra. A részletekkel pedig hamarosan jelentkeznek!


Új-új dátummal jelentkezik a fesztivál: 2021. 06. 23-26. között rendezik meg a fesztivált. Köszönet a vendéglátóknak, a cserkészeknek, hogy ezt lehetővé teszik. Nagy köszönet illeti az UbikEklektik rugalmasságát, hogy egy héttel korábbra hozzák a fesztiváljukat a Kolorádó miatt! Így több jó helyen tudtok örülni.
A már megváltott bérletek ugyanúgy érvényesek az új dátumra is. Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tarthatják meg a fesztivált, mindenki kárpótlásáról gondoskodnak. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információt itt találtok.