Fesztivál

Középfölde Fesztivál

2092 Budakeszi, Fenyő 15
2018. május 26. (szombat) 11:00

A Gyűrűk Ura Cosplay Club ismét megrendezi a nagy sikert aratott Középfölde Fesztivált, Bilbó születésnapját a városi gyermeknap keretén belül a Budakeszi Tündérkertben. Idén is izgalmas programokkal, jelmezesekkel, játékokkal, díszletekkel, makett- és replikakiállítással, kézműves vásárral várunk minden kedves látogatót!


III. Középfölde Fesztivál


Személyes találkozó:


Lépj be a mítoszok világába, és engedd, hogy magával ragadjon a személyes találkozás! Rendezvényeinken találkozhatsz kedvenc szereplőiddel, és mindent megtudhatsz a jelmezekről, fegyverzetről is. Kiemelkedve a szürke hétköznapokból, a könyv és a film után nemcsak láthatod, hanem élőben is tapasztalhatod Középfölde varázsát!


Légy Középfölde hőse!


Beöltözhetsz tünde úrnak vagy gondori katonának az általunk biztosított felszereléssel. Kapsz kardot, pajzsot, ruhát és sisakot, és máris olyan fénykép készül Rólad, akár Mória kapujával a háttérben, hogy az összes Facebook ismerősödnek gúvadni fog a szeme. Kápráztasd el őket és ajándékozd meg magad egy örök emlékkel!


Kiállítás és vásár


Tekintsd meg Szauron sisakját, az Angmar-i boszorkányúr koronáját, vagy Túrin Turambar Sárkánysisakját!


A rendezvényen az apró ajándéktárgyakat (kitűző, hűtőmágnes, könyvjelző, törp érme stb.) azonnal megvásárolhatod, a komolyabb darabokra (sisak, vért) pedig leadhatod a rendelésedet.