Fesztivál

KULTKIKÖTŐ

Helyszín:

friss Terasz
8258 Badacsonytomaj, Kisfaludy utca 1-3
KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár
8623 Balatonföldvár, Bajor Gizi sétány 1.
KULTKIKÖTŐ - Balatonboglár
8630 Balatonboglár, Parti sétány 11.
KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves
8646 Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 14.
KULTKIKÖTŐ - Balatonszemes
8636 Balatonszemes, Parti sétány 159.
KULTKIKÖTŐ - Badacsony
8258 Badacsonytomaj, Kisfaludy utca 1-3.

A Kultkikötő a Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja. Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen egész nyáron szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, kertmozival, gyerek- és családi programokkal, táborokkal és kiállításokkal várjuk a közönséget. A felhőtlen szórakozást biztosító programokból sosincs hiány: az ország kőszínházaiban nagy sikerrel játszott, szakmai díjakkal is elismert, folyamatosan teltházas darabok érkeznek a nyár legismertebb szabadtéri játszóhelyére.


Víz-Tiszta-Kultúra a Balaton déli partján: Földváron, Bogláron és Fenyvesen. Színházi előadások, koncertek, gyermekműsorok, filmvetítések és kiállítások!


„Évről évre nagy öröm számunkra, amikor a közönség – korosztálytól függetlenül – elismerően szól a játszóhelyeinkre hozott produkciók színvonaláról. Azt látjuk, hogy a közönségünk körében a Kultkikötő már egyfajta garancia a minőségre, és arra, hogy a nálunk színpadra kerülő előadásokban biztosan nem fognak csalódni. Természetesen ezen a nyáron is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez most se legyen másként” - Nagy Viktor alapító, igazgató

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás