Fesztivál

Lelki Egészség Éjszakája

Helyszín:

Budapest

Információ:

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása. A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén. Betekintést kapnak a harmónia, az elmélyült önvizsgálat világába, ismereteket szerezhetnek a lélek és a külvilág, a mindennapi élet filozófiájáról, a művészetek és a lélek kapcsolatáról.

Az esten, az öt helyszínen, összesen 10 teremben 20 workshop, 12 előadás, valamint több kerekasztal beszélgetés lesz, illetve a konzultációs helyiségekben villámtanácsadások várják az érdeklőket. A rendezvényközpont a H13, ahonnan kényelmes sétával bármely más helyszín 10 percen belül elérhető, s természetesen a többi helyszín is ugyanígy, egymástól 5-10 perces sétával elérhető.
Az esten hallhatunk előadásokat többek között a virtuális terek pszichológiájáról, a nehezített gyermekáldás lelki hátteréről, párkapcsolati és szexuális kérdésekről, a mesék és a gyász kapcsolatáról. Részt vehetünk olyan workshopokon, ahol megismerhetjük többek között a fókuszolás, a zene-, vagy a művészetterápia, az erőszakmentes kommunikáció, a szupervízió technikáit. dr, Antalfai Márta előadásán az alkotás és lelki egészség kapcsolatáról, dr. Kapitány Föveny Máté előadásán a szermentességről lesz szó, Polus Enikő az online társkeresés világáról ad elő, Gerlóczy Márton és Karafiát Orsolya "Szirén az Elvonókúrán" címmel beszélgetnek a függőségekről.

Helyszínek:
H13, VIII. Horánszky utca 13.
DocuArt Mozi, IX. Erkel utca 15.
Józsefvárosi Galéria, VIII. József krt. 70.
Adna Café, IX. Török Pál utca 6.
Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA), IX. Ráday utca 33/b. VI. emelet

Vélemény: