Fesztivál

Margófeszt Zalában

Szentgyörgyvár
2021. augusztus 12. (csütörtök) - 2021. augusztus 15.
Ár: Napijegy: 3800 Ft, bérlet: 10000 Ft

Helyszín:

Szentgyörgyvár
8393 Szentgyörgyvár

Idén 10 évesek lett a MARGÓ! A különleges születésnapot megünnepelni: Augusztus 12-15. között a zalai Szentgörgyváron egy négynapos kulturális kalandra várnak a Mastercarddal: ez a MARGÓFESZT!

A PROGRAMRÓL
Csütörtökön (augusztus 12.) például Bödőcs Tibor és a Szűcsinger is itt lesz velünk Szentgyörgyváron, illetve Thuróczy Szabolcs főszereplésével érkezik a Bödőcs-regényből Keresztes Tamás rendezésében készült Meg se kínáltak című előadás. Pénteken (augusztus 13.) fellépői között szerepel Háy János és a VAN filmzenekar, szombaton (augusztus 14.) pedig Nádas Péter és az Anima Sound System is a vendégünk lesz. Végül vasárnap egy zenés közösségi brunch formájában zárjuk a fesztivált, kis közösségi piaccal, így vihetsz majd haza is a zalai ízekből.

Zalában lenni kell! - mondta Gönczi Ferenc, Zala néprajzkutatója mondta, és mi mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy akár csak egy, akár több napra érkezel, valóban Zalában érezd magad. Egy dödöllézős, kirándulós, Balatonozós, fröccsözős négy napot képzeltünk el sok-sok zalai kötődésű irodalommal, koncertekkel és színházzal, a helyi gasztronómiai különlegeségeket felvonultató étel- és italkínálatról már nem is beszélve.

Jegyinformációk:
napijegy: 3.800 Ft
bérlet: 10.000 Ft
A fesztiválra szóló belépődet július 9-től tudod megváltani.


A helyszín:
Szentgyörgyvár egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthetően, 20-30 km-re helyezkedik el, de Budapestről és a Balaton távolabb eső részeitől is könnyen elérhető.
Sokféle szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk majd zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést.

Belépés:
A szervezők azt remélik, hogy sokatokkal találkozhatnak augusztusban a Margófeszten, de a jelenleg hatályban lévő járványügyi korlátozások miatt csak védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatókat fogadhatnak. Belépőjegyedet csak abban az esetben váltsd meg, amennyiben rendelkezel vagy a fesztivál idejére rendlekezni fogsz a szükséges dokumentummal.

További részletek hamarosan a Facebookon, illetve a margofeszt.hu oldalon.