Fesztivál

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Danubius Hotel Gellért
2018. november 08. (csütörtök) 18:00 - 2018. november 11. (vasárnap) 23:30

Helyszín:


1111 Budapest, XI. kerület Szent Gellért tér 1.

Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja a Danubius Hotel Gellértben!


2018-ban a borfesztivál az ország ikonikus szállodájának százéves születésnapját ünnepli, amikor a közkedvelt és izgalmas borünnep élettel tölti meg a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett élvezhetik a lélegzetelállító helyszíneket, mintegy 3000 m2-en.


A nyolcadik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjai is a Gellért századik évfordulóját idézik: Száz év vagány butiksörfesztivállal indul a nulladik nap, ahol válogatott sörökkel alapozhatunk a borfesztiválra. A Százszorséf lakosztályétteremben ismét Michelin-csillagos séf, méghozzá Palágyi Eszter, készíti a prémium kategóriás menüt. A Száz százalék Gellért borvacsora séfjei kreativitásukkal és a fogásokhoz illő borokkal ünneplik a Gellért évszázados vendéglátását, és a Száz liba egy sorban Márton napi Sunday brunch felvonultatja a legkedveltebb libaételeket.


A híres szálloda összes termében itt lesznek ismét Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban., ahol pénteken fellép az Anna and the Barbies és szombaton a Maszkura és a Tücsökraj.


Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!


A centenáriumi Márton napi Borfesztivál nulladik napján a sörre bor mindenkor mondás szerint a sör kerül fókuszba. Az idén februárban nagy sikerrel már harmadszor megrendezett Indoor Sörfesztivál limitált kiadásában korlátlanul kóstolhatnak a borfesztiválra alapozva mintegy 30 féle kézműves csapolt sört!