Fesztivál

MikulásGyár

Millenáris
Lurdy Ház
2019. november 29. (péntek) 09:00 - 2019. december 21. (szombat) 21:00

Helyszín:

Millenáris
1024 Budapest, II. kerület Kis Rókus utca 16-20.
Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

2019-ben 15. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár akcióját. Idén minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, november 29. és december 21. között várják az adományokat a Millenáris Parkban 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 19 óráig.


A MikulásGyár a térség legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett - nem ad hoc jellegű - jótékonysági akciója. A MikulásGyár az adományozóktól nem kér és nem fogad el készpénzt, emelt díjas sms-t, elsősorban tartós élelmiszert (konzerv, tészta, rizs, liszt, olaj, cukor, édesség stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, játékot, könyvet gyűjt a rászorulóknak. Az adományok szelektálását és szétosztását - rászorultsági alapon - a Magyar Vöröskereszt végzi a Magyar Posta és Posta Logisztika segítségével.


Kérik, hogy a postán feladandó adományokat minden esetben zárt dobozokba tegyék, s a dobozokra írják rá nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.


A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.

Március 3-án újra KultúrKedd!
március 3., kedd 00:00-24:00 Március 3-án újra KultúrKedd!

Kedvezményes jegyek csak egy napig a PORT.hu-n!