Fesztivál

MineCinema Vol.7 Budapest – Oké Zsoké!

Lurdy Mozi
2018. június 16. (szombat) - 2018. június 24. (vasárnap) 23:55

Helyszín:


1097 Budapest, IX. kerület Könyves Kálmán körút 12-14.

A nézők már hetedik alkalommal követhetik végig a videósok kalandjait a MineCraft világában. A vendégek a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégek plusz meglepetés programokkal is várják.


A filmben új szereplőkkel is találkozhatnak a nézők hiszen a MineCinema vol.7 főszereplői zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, luckeY, Beniipowa, Walrusz, Chabinho, Ownmckendry, Baluka, Uborcraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.


A VIP jeggyel rendelkező vendégek június 16-án, szombaton tudnak részt venni az eseményen. A VIP résztvevőink nem csak, hogy egy nappal korábban tekinthetik meg az egyedi Minecraft filmet és vehetnek részt plusz programokon, de ismét láthatnak egy öt perces kisfilmet is, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégek egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.


Ismét lesz a McShop, így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

Legyen az október hónap első keddje a kedvenc napod nálunk!
Legyen az október hónap első keddje a kedvenc napod nálunk!

Október 2-án KultúrKedd a port.hu oldalon.