Fesztivál

Mineshow Nyár 2018

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
2018. augusztus 04. (szombat) 10:00 - 2018. augusztus 05. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, X. kerület Albertirsai út 10.

Új, nagyobb helyszínen, ingyenes parkolással és sokkal több programmal vár a hetedik Mineshow! Változatos programok, látványos színpadi műsorok és az ország legnépszerűbb Minecraft videósai várnak minden érdeklődőt!


MINESHOW SZÍNPAD
A Mineshow központi helyszíne a színpad, ahol egész nap egymás után lépnek fel a legnépszerűbb videósok. De ha szerencsés vagy, te is megmutathatod tudásodat a Kockafej kvízen, vagy a Mineshow Hőse lehetsz PVP bajnokságon!


BÉ SZERENCSEKERÉK
Pörgesd meg a szerencsekereket és nyerj, mert akár 1000 BÉ is ütheti a markodat! (A BÉ kizárólag a MesterMC Minecraft szerverein használható fel.)


MINECRAFT NINTENDO SWITCH
A Minecraft szinte bármin játszható! A Mineshow-n pedig kipróbálhatod a nemrég megjelent Nintendo Switch konzolon is!


MINECRAFT XBOX ONE
Minecraftozz valódi 4K felbontásban, az Xbox One X konzolon!


MINECRAFT VR
Kíváncsi vagy milyen lenne benne élni a Minecraft kockákból álló világában? Most az Oculus Rift segítségével magad is megtapasztalhatod, milyen a virtuális valóság, azaz a VR!


XBOX JÁTÉKOK
A Minecraft mellett számos népszerű Xbox játékot is kipróbálhattok a Mineshow-n!


AUTÓSZIMULÁTOR (PLAYSEAT)
Menő járgányokkal száguldozhatsz a versenypályán, a kormánnyal és pedálokkal felszerelt autószimulátorokban. Jogsi nélkül is igazi autós élményben lesz részed!


CLASH ROYALE 1V1
Nem újdonság a Clash Royale, de az utóbbi időkben hihetetlen népszerűvé vált ez a telefonos játék. Már te is elég jó vagy benne? Most bebizonyíthatod!


MESTERMC STAFF TOBORZÁS
Ki ne szeretne az ország legnagyobb Minecraft szerverén STAFF lenni? A Mineshown kitölthetsz egy tesztet, hogy kiderüljön mennyire lennél jó!


PAPERCRAFT
Hajtogasd össze a Minecraft híres kocka állatait vagy néhány blokkot papírból! Az elkészült művedet magaddal is viheted!


DEDIKÁLÓ ZÓNA
Itt találod meg a videósokat, hogy begyűtsd egy aláírást vagy készíts egy közös fotót.


RETRO KONZOLOK (REGAMEX)
Igazi klasszikus játékok, azokból az időkből amikor még nem csak a Minecraft volt pixeles.


KOCKAPARK - LEGO
Mire gondoltunk, ha azt mondjuk offline Minecraft? Hát a LEGO-ra! Nem csak tele van kocka formákkal, de teret enged a kreativitás minden formájának! A Kockapark standján a LEGO-é lesz a főszerep, ugorjatok be hozzájuk!


LASERTAG
Ha golyók nem is fognak fütyülni a füled mellett, a szervezők most elhozzák Neked a csataterek izgalmait! Mérkőzzetek meg egymással 5 fős csapatokban a lézerharc pályánkon, használjátok jól az akadályokat, válasszátok a legjobb taktikát!


PLAYIT GAMEART KIÁLLÍTÁS
Mindig is csodáltad a játékokhoz tartozó grafikákat és fan artokat? Te magad is érdeklődsz a rajzolás iránt? Látogass el a GameArt képkiállításra, ahol megtekintheted hazai művészek alkotásait. Nézz szét, tanulj, inspirálódj!


STARWARS JEDI CHALLANGES AR
Csatázz a legádászabb Sith lovagokkal! Akár Kylo Rennel is megmérkőzhetsz ezzel a különleges szemüveggel, amivel a valóságban, ott magad előtt fogod látni az ellenfeleid!


KOCKAFEJ KVÍZ A SZÍNPADON
Mindent tudsz a játékról? Akkor eljött a te időd, mivel a Kockafej Kvízen értékes nyereményeket adnak egy-egy helyes válaszért!


MINECRAFT GAMESHOW A SZÍNPADON
Látványos vetélkedő, ahol a népszerű Minecraft youtuberek küzdenek megy egymással. A szórakozás garantált!


MINESHOW HŐSE PVP A SZÍNPADON
A Mineshow központi helyszíne a színpad, ahol egész nap változatos versenyek, kvízek és vetélkedők követik egymást. PvP játékban a közönség kiválasztott játékosai mérhetik össze tudásukat a nagyközönség előtt, értékes ajándékokért!


ÚJ HELYSZÍN: HUNGEXPO, D csarnok
CÍM: 1101 Budapest, Albertirsai u. 10.

Nyitva tartás:
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás