Fesztivál

Moobius Online Könyvfesztivál 2021

Online nézhető ONLINE
2021. május 03. (hétfő) 18:00 - 2021. május 07. (péntek) 20:00

Akárcsak a tavalyi évben, a koronavírus-járvány miatt idén sem tudják megrendezni a szokott időpontban a magyar olvasóközönség egyik legfontosabb rendezvényét: az eredeti áprilisi dátum helyett a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált ősszel tartják meg.
A 2020-as év fontos tanulsága azonban, hogy a közös élményszerzés akkor is lehetséges, ha személyesen nem tudnak találkozni. A Moobius Online Könyvfesztivál arra vállalkozott 2020-ban, hogy virtuálisan összehozza a könyvszerető közösséget, és beszélgetéseket generáljon az olvasók, valamint az olvasók és a szerzők között. Most pedig ismét erre törekszenek: céljuk, hogy virtuális könyves élményekkel töltsék meg a tavaszt!
A fesztivál időtartama alatt minden este 18.00 és 20.00 között a Moobius felületeire invitálják az olvasókat. 18 órától a Moobius Facebook-oldalán élő online beszélgetésekhez csatlakozhatsz, ahol szerzők és könyvpiaci szereplők beszélgetnek egymással írásról, könyvkiadásról, kulisszatitkokról és érdekességekről. Az élő beszélgetések után pedig a Moobius Idővonalán folytatódik a programsorozat, ahol minden szerző és sztárvendég egyedi meglepetéssel készül az olvasóknak.
Mindeközben pedig a fesztivál teljes ideje alatt kedvezményes áron (-40%) vásárolhatod meg a Moobius könyveit!