Fesztivál

Nagy Budai Húsvéti Vigasságok

Bikás park
2019. április 20. (szombat) 10:00 - 2019. április 22. (hétfő) 22:00
Ingyenes

Helyszín:

Bikás park
1110 Budapest, XI. kerület

Az ország egyik legnagyobb húsvéti mulatsága kerül megrendezésre Budán, a festői szépségű Bikás Parkban, a 4-es metró állomásánál. Rengeteg izgalmas programmal készülünk az egész családnak. Koncertek, vidámpark, állatsimogató, gasztrosétány, gyermekszínház és mesemondó színesíti az ünnepet. Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrzésre is. Lesz tojásfestés, locsolkodás, hagyományörző játszóház, gólyalábasok, artisták és még rengeteg izgalmas program.


A fesztivál idei vendége a VII. Húsvéti Bárányfesztivál


A rendezvényen fel szeretnénk sorakoztatni legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel.


A gasztronómiai élményeken túl a látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen sokoldalúan használható fel a juh gyapja. A gyermekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt mind a három nap során. Folyamatos programokkal és népi játékokkal szórakoztatjuk majd a közönséget.


A múlt hagyományait felidézvén klasszikus húsvéti mulatsággal várjuk az egész családot. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is felépítünk.


A rendezvény látogatása természetesen ingyenes, ott találkozunk:)

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás