Fesztivál

Nagy Budai Sörfesztivál, a II. Felvonás

ELTE Lágymányosi Campusa
2019. május 03. (péntek) 14:00 - 2019. május 05. (vasárnap) 15:00

Helyszín:


1117 Budapest, XI. kerület Pázmány Péter sétány 1/a.

2019. májusában, majd másfél évvel az első Nagy Budai Sörfesztivált követően fantasztikus,  új helyszínről jelentkezik a fesztivál. Pár lépésre lesznek a Petőfi Híd budai hídfőjétől, azaz a 4-6- os megállójától, és a az 1- es villamostól sincsenek messzebb 5 perc sétánál. 

Fontos szempont volt, hogy elég nagy területe legyen a fesztiválnak. Az Elte Lágymányosi Campusának több ezer négyzetméteres parkja több, mint tökéletes helyszín lesz a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi sörgasztronómiai irányzatok felvonultatására.

A fesztivál első napján "Torkos Pénteket" tartanak, amikor is igazán kedvezményes áron kóstolhatjátok meg kedvenc söreiteket és ételeiteket a kijelölt kiállítóknál. A felhasználható kuponok listáját folyamatosan közlik majd január elejétől!

Mind emellett több száz parkoló áll rendelkezésre és a csodaszép Duna is látótávolságban van ♡

Fűtött sátrakkal,koncertekkel, hatalmas vidámparkkal, több száz fajta hazai és kézmüves sörrel, izgalmas sörszakmai előadásokkal és több ezer ülöhellyel készülnek!

Mivel nagyon fontos a környezet védelme, ezért a fesztivált megelőzően egy Duna parti szemétszedő akciót hirdetnek a környékre, sőt azokat a vendégeket akik összeszedik maguk után a szemetet a fesztiválon különleges sörös ajándékokkal jutalmazzák! A rendezvény területén pedig szelektíven különítik majd el a hulladékot is! 

A belépés természetesen ingyenes. Nincs felesleges fesztiválkártya sem kötelezően megvásárolandó korsó sem, csak jókedv, finom sörök és barátok!