Fesztivál

Nagy Budai Sörfesztivál, a II. Felvonás

ELTE Lágymányosi Campusa
2019. május 03. (péntek) 14:00 - 2019. május 05. (vasárnap) 15:00

Helyszín:


1117 Budapest, XI. kerület Pázmány Péter sétány 1/a.

2019. májusában, majd másfél évvel az első Nagy Budai Sörfesztivált követően fantasztikus,  új helyszínről jelentkezik a fesztivál. Pár lépésre lesznek a Petőfi Híd budai hídfőjétől, azaz a 4-6- os megállójától, és a az 1- es villamostól sincsenek messzebb 5 perc sétánál. 

Fontos szempont volt, hogy elég nagy területe legyen a fesztiválnak. Az Elte Lágymányosi Campusának több ezer négyzetméteres parkja több, mint tökéletes helyszín lesz a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi sörgasztronómiai irányzatok felvonultatására.

A fesztivál első napján "Torkos Pénteket" tartanak, amikor is igazán kedvezményes áron kóstolhatjátok meg kedvenc söreiteket és ételeiteket a kijelölt kiállítóknál. A felhasználható kuponok listáját folyamatosan közlik majd január elejétől!

Mind emellett több száz parkoló áll rendelkezésre és a csodaszép Duna is látótávolságban van ♡

Fűtött sátrakkal,koncertekkel, hatalmas vidámparkkal, több száz fajta hazai és kézmüves sörrel, izgalmas sörszakmai előadásokkal és több ezer ülöhellyel készülnek!

Mivel nagyon fontos a környezet védelme, ezért a fesztivált megelőzően egy Duna parti szemétszedő akciót hirdetnek a környékre, sőt azokat a vendégeket akik összeszedik maguk után a szemetet a fesztiválon különleges sörös ajándékokkal jutalmazzák! A rendezvény területén pedig szelektíven különítik majd el a hulladékot is! 

A belépés természetesen ingyenes. Nincs felesleges fesztiválkártya sem kötelezően megvásárolandó korsó sem, csak jókedv, finom sörök és barátok!


Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás