Fesztivál

New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Mesterkurzus

Benczúr Ház
Régi Zeneakadémia
2019. augusztus 30. (péntek) 09:00 - 2019. szeptember 02. (hétfő) 22:00

Helyszín:

Benczúr Ház
1068 Budapest, VI. kerület Benczúr utca 27.
Régi Zeneakadémia
1064 Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca 35.

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál, amelyet augusztus 30. és szeptember 3. között rendeznek meg Budapesten.


A koncertek Budapest három – a kamarazene szempontjából – emblematikus helyszínén, a Festetics és Benczúr Palotákban, valamint a Régi Zeneakadémia kamaratermében kerülnek megrendezésre. A koncerteken fellép többek között a Central European String Quartet, Érdi Tamás zongoraművész, Klenyán Csaba klarinétművész, Bartosz Koziak gordonkaművész Lengyelországból és Georgy Tchaidze zongoraművész Oroszországból, debütál a Central European Strings kamarazenekar és bemutatkoznak a fellépők közül a fiatal művészgeneráció legsikeresebb kamarazenészei is.


A hallgatók innovatív programokon keresztül ismerkedhetnek meg nemcsak a gazdag duó, trió és kvartett repertoárral, hanem szextett és szeptett mesterművekkel is. Mindezt elérhető árakon tehetik meg, mivel a fesztivál missziója a legmagasabb színvonalú komolyzenei koncertek minél szélesebb rétege számára elérhetővé tétele.


Belépőjegyek:
1300 Ft / szóló jegy - délutáni koncert
2000 Ft / szóló jegy - esti koncert
6000 Ft / 4 alkalmas fesztiválbérlet (4 esti koncert)
7500 Ft / 6 alkalmas fesztiválbérlet
Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a https://nmicmf.jegy.hu weboldalán, a Zeneakadémia jegypénztárában, és az Interticket jegyirodaiban válthatók, a fesztiválbérletből július 31-éig 10% elővételi kedvezménnyel.