Fesztivál

Nextfeszt 2017

Helyszín:

Budapest

Információ:

A NEXT az új generáció fesztiválja. Színház, tánc, koncert, kiállítás, irodalom, filmvetítés ? a legfrissebb kortárs érkezik a Trafóba mindenféle területről. A részletes programot lejjebb találjátok.

Párhuzamos valóságokban kezdtünk élni. Egymás mellett mehettünk az utcán úgy, hogy valójában nem ugyanabban a városban éltünk. Azt tudtuk a világról, amit elénk tettek. Látszólag mi választottunk, de csak látványos és sérülékeny buborékok nőttek körénk. Az egész gyorsan és fokozatosan történt. Megszoktuk. Lassan kezdjük érteni. Adatokból gyúrt történetek versenyeznek egymással a figyelmünkért. Az igazság elvesztette erejét. Mihez kezdjünk ezzel a 2016-ra elénk szeletelt tudással?

A második NEXT fesztivál fókusza az alkotó és a néző viszonya a saját közösségéhez. A cél: bekapcsolni, összekapcsolni titeket, minket és őket. Nem a távolból, hanem itt, a valóságban. Y generációs művészek friss és szeretni való előadásait hozzuk azoknak, akik ma akarják látni a jövőt. Rengeteg program a nagyteremben, a kistermekben és útközben; színház, tánc, performansz-előadások, csoportos kiállítás, smART, irodalmi viták, vizsgafilmek, beszélgetések és koncertek három hétbe sűrítve. Új arcokat mutatunk: még nem biztos, hogy ismered őket, pedig érdemesek rá. Izgalmasak, közvetlenek, őszinték. Mi a közös bennük? Ahogyan kapcsolódnak: a közegükhöz, közösségükhöz, a világhoz, az emberekhez, hozzád.

Vélemény: