Fesztivál

OFF-Biennále Budapest

Online nézhető ONLINE
Budapest
2021. április 23. (péntek) 19:00 - 2021. május 30. (vasárnap) 23:00

Április 23-án veszi kezdetét a majd 180 résztvevő közreműködésével megvalósuló, több mint 30 kiállítást és eseményt felvonultató független kortárs művészeti eseménysorozat, az OFF-Biennále Budapest. A különleges  helyzethez igazodva az OFF hibrid formában valósul meg: öt hete alatt
részben online tárlatvezetéseket, beszélgetéseket, bemutatókat láthatnak az érdeklődők, de a járványügyi szabályokhoz igazodva a kiállítások élőben is látogathatók. A látogatást regisztráció lehetősége is segíti.
Április 23-án megnyitó a neten!
Az OFF egy online esemény keretében nyílik meg. A biennále közösségi tere, a Nappali a Lónyay utcában található. Április 23-án, a megnyitó idejére a Nappali stúdióvá alakul: este 7-től élő közvetítés zajlik majd a Partizán TV  közreműködésével. Az OFF csapatának tagjai szólalnak meg és válaszolnak kérdésekre, illetve röviden, videó-bejátszásokban mutatkoznak be a projektek. Április 23-án startol az OFF-Biennále Budapest harmadik kiadása, amelynek öt hete alatt 14, kifejezetten erre az alkalomra megvalósuló projekten keresztül járja körbe a LEVEGŐT! hívószó különféle művészeti olvasatait. Az OFF a vírushelyzetet figyelembe véve, ahhoz folyamatosan alkalmazkodva tervezi offline és online programjait. Részletes program a megnyitóhoz közeledve lesz elérhető!
A megnyitó a Facebook-on követhető.