Fesztivál

OPEN ART FESTIVAL | Vad Art | Muzsik & Volkova | Open Mic Bp All-Stars

Gödör
2023. február 04. (szombat) 17:00 - 2023. február 05. (vasárnap) 02:00

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Művészet & buli & programok egy este!


Február 4-én hosszú kihagyás után újra elfoglalják a Gödröt, hogy ismét Veletek együtt veszhessenek el a művészetek színes világában! Egyetlen jegy áráért tekinthettek meg kiállításokat, performanszokat, valamint vehettek részt különböző workshopokon, bulizhattok, és alkothattok egy fantasztikus közösségben. A megszokott sokszínű kavalkádot ezúttal egy csipetnyi karneváli hangulattal fűszerezik meg. Lépj be a varázslatos karneváli szereplők világába, és bújj te is valaki más bőrébe!


TE ÉS A MŰVÉSZETLépj ki egy pillanatra a valóságból és engedd, hogy a művészet magába rántson! Légy részese a művészet dzsungelének! Varázslatos alkotásokkal, inspiráló közösséggel várnak! Próbáld ki magad te is az alkotásban!


DIVAT Betekintést nyerhettek, a már jól ismert Mancika Boudoir világába is, ahol csodálatos hordható művészeti alkotásokat próbálhattok fel, vagy akár vásárolhattok meg a helyszínen. Ti is eggyé válhattok a Karnevál szellemiségével, emellett rendhagyó, vagány stílusú divat bemtuatókat is hoznak nektek. TÁNC ÉS PERFORMANSZ Egész este elbűvölő táncelőadások és izgalmas, elgondolkodtató performanszok várnak. BULI Az inspiráló buli aláfestését változatos zenei koncertek adják. 


Nagyszínpad:
Muzsik & Volkova
'Open Mic Budapest All-Stars' Showcase: Ashref, Anatu & Friends
The Serial Chillers (US/HU/UK/CL)
FrancisCave(US/HU)
RubyPearl(FI/UY)


Kávéházi színpad:
18:00 - 21:00 Open Mic
21:00 - 21:45 Hot Paprika Stand-up Comedy showcase
22:00 - 01:00 Open Deck DJ