Fesztivál

PALKONYA HANGJA 2020 minifesztivál

Los Orangutanes előadó
Irie Maffia előadó
Haraszti Birtok Borbár és Kemping
2020. augusztus 12. (szerda) 12:00 - 2020. augusztus 16. (vasárnap) 02:00

Helyszín:


Vajon milyen bor illik leginkább egy cumbia zenekarhoz? Vörös vagy rozé passzol jobban egy afrobeat koncertjéhez? Cabernet Sauvignon vagy Merlot csúszik jobban egy Irie Maffia koncerten? Vajon a hazai progresszív színtér legkiválóbb dj-inek szettjére milyen fröccs társaságában érdemes táncolni?


Mindez kiderül a Villányi borvidék legszebb falujában, Palkonyán. A zenei programokat idén kedvenc helyszínükre, a Haraszti Birtokra költöztették, ahol termelői borok, házias ételek és gyönyörű kilátás fogadja a látogatókat.


A fesztivál ideje alatt számos palkonyai pince nyitja ki a kapuit, speciális menükkel készülnek, karszalaggal kedvezményt biztosítanak, szombaton és vasárnap pedig bortúrához is lehet csatlakozni.


Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő PALKONYA HANGJA a dél-
amerikai cumbia, jamaikai ska-és reggae birodalmába kalauzol benneteket, a világzene mellett hip-hop és elektronikus zene, valamint remek DJ-k is színesítik a felhozatalt.
A fergeteges fesztiválhangulatot kiváló borok és a nemzetközi gasztronómia remekei is fűszerezik a festői Haraszti Birtokon, ahol egész nap friss kovászos kenyér, pizza és ínycsiklandó ételek sülnek-főnek. A páratlan helyszín egy 4 hektáros palkonyai szőlőskert közepén található, mely csodás panorámával büszkélkedhet Palkonyától egészen Pécsig.
Biztonságotok fontos mindenki számára – 400 vendég tágas, egy hektáros területen élvezheti a fesztivált! A környezetvédelem-és tudatosság is kiemelt szerepet kap a minifesztiválon, hiszen évek óta csikkgyűjtő fiolát adnak a jegy melle ajándékba, valamint repoharakat és papír tányérokat használnak!


A Palkonya Hangja egy kifejezetten gyermek- és állatbarát fesztivál, 12 éven aluliak számára a belépés ingyenes!