Fesztivál

POP-UP fesztivál

Virányosi Közösségi Ház
2018. november 24. (szombat) 09:00 - 12:00
Ingyenes

Helyszín:

Virányosi Közösségi Ház
1125 Budapest, XII. kerület Szarvas Gábor út 8/c

Tudjátok, hogy sétál a boldog elefánt és mit üzen nektek a szomorúság? Tudjátok, mit fejeznek ki az érzelmeitek és hol laknak a testetekben? Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra és szeretnétek jobban megismerni magatokat, akkor legyetek részesei a világ legnagyobb érzelmi intelligencia fesztiváljánakmelyet ma már több mint 150 országban rendeznek meg, több százezer gyerek részvételével!

Az 5-18 év közötti gyerekeket, fiatalokat és a szüleiket várják, de mindenki jöhet, aki játékosan kalandozna az érzelmek világában. 
A POP-UP fesztivál jó lehetőség a gyerekeknek, hogy inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül megtanulják hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel bővítsék az érzelmi szótárukat, megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit, jobban megismerjék önmagukat, elgondolkozzanak az álmaikon és az azokhoz vezető úton. Készíthettek barátság medált, festhettek, rajzolhattok, játszhattok külön-külön és csoportosan is. 

Szülőként is kipróbálhatjátok a játékokat, megismerhetitek jobban a személyiségetek alapvető jellemzőit, és találkozhattok a FutureKids Intézet vezetőjével, aki tanácsokat ad hogyan kommunikáljatok a gyermeketekkel az érzelmekről és milyen eszközökkel támogassátok őket. 
A POP-UP Fesztivállal szeretnék elérni, hogy itthon is egyre többen felismerjék: az érzelmi intelligencia fejlesztése elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez és fontos része a sikeres és boldog életnek.
9-12 óra között várnak, a programokba bármikor be tudsz kapcsolódni. 


A fesztivál ingyenes!