Fesztivál

Puskin Kuckó 2020 ősz-tél

Elmarad
Gryllus Vilmos előadó
Ruttkai Bori előadó
Puskin mozi (Metropolis terem)
2020. október 03. (szombat) 10:00 - 2020. december 27. (vasárnap) 12:00

Helyszín:

Puskin mozi (Metropolis terem)
1053 Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 18.

Immáron hagyományosan, az iskola- és óvodakezdéssel egyidőben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel.


A Legkisebbek mozija című sorozattal a filmszínházzal ismerkedő gyereknek szeretnének a kedvében járni, a 2020/21-es szezonban is olyan alkotásokat vetítenek nekik, melyek az ovisokat és a kisiskolásokat célozzák: többek között vetítik az új Bogyó és Babóca mozifilmet, a Masha és a Medve-széria játékfilm hosszúságú „különkiadását”, de olyan különleges összeállításokkal is készülnek, melyek a magyar animáció klasszikusaival ismertetik meg a gyerekeket, hisz Macskássy Gyula és Dargay Attila bűbájos rövidfilmjeiből is láthatnak majd összeállítást. A különlegességek közül mindenképp érdemes megemlíteni a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál válogatását is.


A Bábszínházas barátok is visszatérnek a Puskin Kuckóba: a Nefelejcs társulata 5, Fabuláék 4 előadással szórakoztatják a Metropolis terem közönségét. Természetesen a rendkívül népszerű családi koncertek is visszatérnek a Puskin moziba: érkezik Gryllus Vilmos egy őszi, majd egy téli műsorral, a Kolompos nagy sikerű Egyszer egy királyfi című előadását hozza el, a Kaláka együttes egyfajta „best of” koncertet tart – Ruttkai Bori pedig karácsonykor zenél, természetesen ünnepi hangulatban.


A jelenleg hatályban lévő szabályozás szerint a Puskin Kuckó rendezvényei megtarthatóak, s nagyon várják már a találkozást a régi és új fellépőkkel, vendégekkel. Arra kérik a kuckósokat, hogy vegyék figyelembe a következőket:


A mozi területén kötelező a maszk viselése!
A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon!


 

Ajánlók és kritikák: