Fesztivál

Recode Running Festival

Bem mozi
2019. március 23. (szombat) 13:00 - 20:00
Ingyenes

Helyszín:


1024 Budapest, II. kerület Margit körút 5/b

A futás új érájának születése előtt tisztelegve az adidas idén életre hívta a Recode Running Festivalt, ahol a futóközösségeké a főszerep: adidas Runners csapatokról készültek kisfilmek szerte a világon, azzal a céllal, hogy bemutassák a futók motivációit és egyéniségét. Bejrút, London, Madrid, Mumbai, Los Angeles, São Paulo, Sanghaj és Tokió mellett az adidas Runners Budapest is szerepet kapott az alkotásban.


A zártkörű vetítések mellett olyan nyilvános kerekasztal-beszélgetésekkel és előadásokkal készülnek a szervezők, ahol a motivációs kérdések, a divat, a design és az urbanisztika olvasatában is megismerkedhetünk a sportággal.


A beszélgetéseken és előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információkat az eseményről ITT találtok.


Program


13:00 Kapunyitás


13:30-15:00 Zártkörű filmvetítés – A jegyek korlátozott számban kerülnek kiosztásra az esemény Facebook oldalán és az adidas Runners Budapest Facebook csoportban.


15:00-15:30 KIFUTÓ VS. FUTÓPÁLYA – Sneaker-trendek a mindennapokban (kerekasztal-beszélgetés)


15:30-16:00 FUTÁS KIFOGÁSOK NÉLKÜL– Lukoviczki „Robotgirl” Réka előadása a motivációról


16:10-17:40 Zártkörű filmvetítés – A jegyek korlátozott számban kerülnek kiosztásra az esemény Facebook oldalán és az adidas Runners Budapest Facebook csoportban.


17:40-18:10 VERSENYFUTÁS A JÖVŐVEL – Handmade vs. 4D nyomtatott termékek (kerekasztal-beszélgetés)


18:10-18:40 BUDAPEST MINT FUTÓPÁLYA – Mit ad nekünk a város, ha futni indulunk? (kerekasztal-beszélgetés)


Moderátor: Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya; és Linczényi Márkó, a The Kolin együttes frontembere


A zenéről az esemény egész ideje alatt Benski & Marwell gondoskodik.